Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor ile yolları ayrılan teknik direktör Serdar Bozkurt, Amedspor ve Diyarbakır için bir veda mesajı paylaştı.

“TÜRKİYENİN EN GÜZEL ŞEHRİ DİYARBAKIR…”

Bozkurt, Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Diyarbakır’ın ve bölgenin en gözde camiası olan  Amedspor ile sözleşmemi bugün itibari ile sonlandırmış bulunmaktayım” diye başladığı mesajında devam ile şöyle dedi:

-332“SORUMLULUĞU ÜZERİNDEN ATMAMAK GEREKİR”

“Sıfırdan kurulan bir takımda işler iyi giderken nasıl herkes kendine başarıda pay çıkarıyorsa, olumsuz durumlarda da kenara çekilmemek ve sorumluluğu üzerinden atmamak gerekmektedir. Başarı görecelidir, içinde bulunduğunuz duruma ve kişilerin bakış açısına göre değişiklik göstermektedir. Futbolu tamamen skor odaklı bir oyun olarak gördüğümüz ülkemizde, futbolcularıma her zaman futbolun doğrularını sahaya yansıtmalarını ve izleyicilere zevk alacakları bir oyun izletmelerini söylemişimdir.”

-333“TABELADAN ZİYADE, OYNANAN OYUNU ÖNEMSEMİŞİMDİR”

Bozkurt mesajının devamında, saha dışı dedikodularla değil de saha içinde yapılacak aksiyonlar  ile ilgilenmeyi ilke edinmiş bir teknik adam olarak tabeladan ziyade sahada oynanan oyunu hep önemsediğini ve bundan sonra da bakış açım hep böyle olacağını söyledi. Bozkurt, mesajı şöyle tamamladı:

-334

“BAŞKAN, YÖNETİM VE HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

“Çalıştığım süre zarfında bizden desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Aziz Elaldı, başkan vekilimiz Ahmet Elhanay ve tüm yönetim kurulu üyelerine, başarılı olduklarına inandığım futbolcu kardeşlerime, kulüp personeline, teknik heyetteki arkadaşlarıma, basın mensuplarına, Diyarbakır’da bulunduğumuz süre zarfında bir kardeş gibi her zaman yanımızda olan Salih Pervane, Yusuf Bayuncuk, Eyüp Elaltunhan’a ve Amedsporun çok değerli taraftarlarına teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda Amedspor’a başarılar diliyorum”

Editör: Ferit Aslan