Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu

Ferit Aslan

Şampiyonluk için devre arasında istediği golcüyü bulamayan Amedspor’un görüştüğü İsveç ve Şanlıurfa’dan iki futbolcudan kötü haber geldi. 

DERELİ’DEN KENDİNE KULÜP BULMASI İSTENDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Iğdır ve Kastamonuspor ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Amedspor, devre arasında istediği golcüyü bir türlü bulamadı. Mevcut yedek forveti Ahmet Dereli’den istediği randımanı alamayan ve son maçta Dereli’nin oyuna girdikten kısa bir süre sonra kırmızı kart görüp takımı 10 kişi bırakması ve taraftarlar ile tartışması kulüp ile yollarının ayrılmasına neden oldu. Dereli ile görüşen Amedspor’un, kendisine kulüp bulmasını istedikleri öğrenildi. 

Amedspor Ahmet Dereli

BABASI ARADI, ÇOCUKLARI İÇİN GELEMİYOR

Amedspor’un golcü transferi için gündemine alıp görüştüğü isimlerin başında yer alan ve İsveç’in Dalkurd takımında oynayan Rodin Cem Deprem transferinden de sonuç alınamadı. Sezon başında Gençlerbirliğine gelen ve sözleşmesi 1 gün sonra fesh edilen Deprem’in gelmek istediği ancak ailevi sorunları nedeniyle gelemeyeceği öğrenildi. 

14191419Amedspor Kulübünü arayan Rodin Cem Deprem’in babasının, kendilerinin ve oğlunun çok istemesine rağmen torunlarının eğitim durumu nedeniyle ailenin gelmekten vazgeçtiğini söylediği belirtildi. 

ŞANLIURFA’DAN DA OLUMSUZ HABER

Amedspor’un forvet arayışı listesinde yer alan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor takımında oynayan Umut Dilek’ten de sonuç alınamadı. Takımın şampiyonluğa oynaması nedeniyle Karaköprü Belediyespor’un Umut Dilek’in istemesine rağmen, kendisine Amedspor vizesi vermediği öğrenildi.

Unknown-74

TFF 3. Ligdeki Karaköprü Belediyespor’da oynayan Umut Dilek, 16 maçta 11 gol attı. Mardinli olan ve daha önce Diyarbekirspor’da oynayan Dilek, Diyarbekirspor ve Karamanspor’da şampiyonluklar yaşamıştı. 

Editör: Ferit Aslan