Ferit Aslan

Kendi grubunda liderlik koltuğuna yeniden oturan Amedspor’da, orta saha oyuncusu Oktay Aydın, sarı karttan dolayı cezalı duruma düşerken, 5 futbolcu da ceza sınırında bulunuyor. 

Diyarbakır Stadyumundaki karşılaşmada, Karamanspor’a ilk golü atan Amedpor’un orta sahadaki başarılı oyuncusu Oktay Aydın, gökrdüü sarı karttan sonra sarı kart cezalısı durumuna düştü. Amedspor’un Çarşamba günü Ispartaspor ile yapacağı maçta forma giyemeyecek olan Oktay Aydın, takım ile bugün Burdur’a gitti. 

A M E D5İDMANLARA KATILSIN DİYE GÖTÜRÜLDÜ

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Oktay Aydın’ın sarı kart cezalısı olduğunu belirterek, idmanlardan geri kalmaması ve hafta sonunda yapacakları maça hazır olması için takım ile Burdur’a götürdüklerini söyledi. 

A M E D4AMEDSPOR’DA 5 FUTBULCU SINIRDA

Oktay Aydın’ın sarı kart görüp cezalı durumuna düşmesinden sonra Amedspor’da ceza sınırında olan oyuncu sayısı 5’e düştü. Takım kaptanı Onur Karakabak, Dijlan Aydın, Uğur Adem Gezer, kaleci Aykut Özer ve  Taner Gümüş, sarı kart sınırında Isparta maçına çıkacak. Söz konusu futbolcuların bu maçta sarı kart görmesi halinde hafta sonu Arnavutköy Belediyespor ile yapılacak maçta yer alamayacak.

Amedspor’un şampiyonluk kupası programı belli oldu Amedspor’un şampiyonluk kupası programı belli oldu

Editör: Ferit Aslan