Amedspor’u şampiyon yaptılar, Diyarbakır’dan ayrıldılar Amedspor’u şampiyon yaptılar, Diyarbakır’dan ayrıldılar

Amedspor, dün deplasmanda grubun en güçlü takımlarından İskenderunspor'u 3-2 yenerek 3 puanı alırken, ilk kez şans bulan eski Fenerbahçeli futbolcu Beykay Can Değirmencioğlu, oynadığı futbol ile göz doldurdu. 

Amedspor'un devre arasında transfer ettiği Berkay Can Dğirmencioğlu, Amedspor defasında sürekli 11'de oynayan Veli Çetin'in kart cezalısı olması nedeniyle teknik direktör Mesut Bakkal tarafından ilk 11'de oynatıldı. 

G Ffp A Ta W8 A A Cvwn

Takımda ilk kez şans bulan Beykay Can, oynadığı futbol ve zamanında yaptığı müdahalelerle İskenderunspor forvetine geçit vermedi. Boy avantajını iyi kullanan ve bütün hava toplarına ilk müdahaleleri yapan Beykay Can, sergilediği oyun ile göz doldurdu. 

Devre arasında Amedspor'a alınan Çekdar ve Mert Çapar geldikleri günden beri sürekli kadroya yer bulurken, Beykay Can da dün ilk kez 90 dakikada şans buldu ve şansını iyi kullandı. 

Whatsapp Image 2024 02 04 At 16.03.00 (3)Duran toplar konusunda çok iyi olan Taşkın Çalış ise, dün sonradan girdiği maçta kazanılan bir serbest vuruşu gole çevirerek takımın aldığı 3 puanda önemli bir rol aynadı. 

Editör: Ferit Aslan