"Yükseliş Sezonu" diyerek lige başlayan ve ikinci devre yeni bir teknik direktör ve 4 flaş transfer ile yola devam eden Amedspor'da, bugün herkesi sevindiren gelişme yaşandı. 

Whatsapp Image 2024 01 29 At 21.14.43TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor'da, Çarşamba günü oynanacak olan Aksarayspor maçının hazırlıkları sürüyor. Takımda 2 hafta önceki idmanda sakatlanan Erkan Sasa ve Düzcespor deplasmanında sakatlanan Mert Çapar, dün takımdan ayrı çalışmışlardı. 

Whatsapp Image 2024 01 29 At 21.14.43 (2)Amedspor'un sakat 2 oyuncusu da, bugünkü idmanda sağlık ekipbinin uyguladığı tedavi ile birlikte iyileşerek takım ile birlikte çalışmalara katıldı. Sakat 2 futbolcunun da bugün takım ile birlikte çalyışması başta teknik direktör Mesut Bakkal olmak üzere herkesi sevindirdi. 

Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor

Aksarayspor'u birinci devrenin ilk maçında Aksaray'da yenen Amedspor'un evinde yapacağı maça 3 puan parolası ile çıkıyor. Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, okulların tatilde olması nedeniyle bütün öğrencileri maça davet etmişti.  

Editör: Ferit Aslan