Diyarbakırlı ünlü ressam Şerivan Tutuş, dünyaca ünlü akordiyon ustası Mirco Patarini ve Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Şefi Hakan Tepeli ile bir araya gelerek bu akşam saat 20.30'da müzik ve resimle dolu bir sanat şöleni sunacak.

Unutulmaz anlar yaşatılacak

Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı

Bu multidisipliner etkinlikte, resim ve müziğin muhteşem bir birleşimini sunacak olan sanatçılar, Astor Piazzolla, Ennio Morricone, Roberto Molinelli ve Bete Ilievska'nın eserlerinden oluşan özel bir repertuvarı dinleyicilerle buluşturacaklar. Konser, insan ruhunun derinliklerine ışık tutacak ve 60 dakika boyunca sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Mirco Patarini


Mirco Patarini, 1966 yılında İtalya'nın Spoleto şehrinde doğdu. CDMI'da müzik eğitimine başladığı 1978 yılından bu yana birçok ulusal yarışmada birincilik elde etti. Akordeonunu prestijli mekanlarda ve dünya genelinde geniş çaplı performanslarla sergileyen Patarini, klasik repertuar konusundaki tutkusuyla biliniyor. Ayrıca, Şangay Müzik Konservatuvarı'nda Misafir Profesör olarak görev yapmaktadır.

Hakan Tepeli

Hakan Tepeli, Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Şefi olarak bilinir. Küçük yaşlarda müziğe başlayan Tepeli, Askeri Bando Okulu'ndan mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimine devam etti. Uluslararası festivallerde yer alan Tepeli, 2018'den bu yana Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası Şefliği görevini yürütmektedir.

Şerivan Tutuş

Diyarbakırlı Ressam Ve Dünyaca Ünlü İtalyan Ustasından Sanat Şöleni (5)
Şerivan Tutuş, 1993 yılında Diyarbakır'da doğdu. İletişim Fakültesi mezunu olan Tutuş, resim ve sanat tarihi alanında eğitimler aldı. Ankara, Metro Han Kültür Sanat Merkezi ve Beyoğlu Art Han Gallery gibi önemli mekanlarda kişisel sergiler düzenleyen Tutuş, "Renklerin Senfonisi" adlı son sergisini 2023 yılında gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası

Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, 2018 yılında Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kuruldu. Beylikdüzü Belediyesi Müzik Akademisi'nde eğitim gören gençler ile konservatuvar ve güzel sanatlar liselerinde okuyan yetenekli gençlerden oluşan orkestra, ulusal ve uluslararası kültür-sanat platformlarında yer alarak evrensel müziği geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bu özel etkinlik, sanatseverlere fırça darbeleriyle müziğin eşsiz bir birleşimini sunacak ve unutulmaz bir gece vadediyor.

Editör: Aziz Fidancı