Ferit Aslan

Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da, yönetim aldığı karar ile teknik direktör Mesut Bakkal dışında herkese konuşma yasağı getirdi. 

P H O T O 2024 03 03 15 35 30TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olarak yoluna devam eden Amedspor’da yönetim, kalan maçların hesabını yaparak bir dizi kararlar aldı. Amedspor Yönetim Kurulu, aldığı karar ile hem maç öncesi hem de maçtan sonrası sadece teknik direktör Mesut Bakkal’ın konuşmasının yerinde olacağına karar verdi ve tüm futbolculara medyaya konuşma yasağı getirdi. 

GolŞimdiye kadar hem hata içinde hem de hafta sonu maçlarda sonra medyaya açıklamalarda bulunan futbolcular, Erzincanspor maçından sonra yönetimin aldığı karar doğrultusunda medyaya konuşmadı. 

Amedspor yönetiminin, bu kararı kalan ve çok kritik olan maçlardan oyuncuların etkilenmemesi, bazı medya kuruluşlarının özellikle bazı futbolcuları çok ön plana çıkarmasının takımda rahatsızlık yaratacağı kaygısını gözönüne alarak böyle bir karar aldığı öğrenildi. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33Amedspor ile ilgili medyaya kulüp başkanı Aziz Elaldı ve teknik patron Mesut Bakkal’ın açıklama yapacağı, bunun dışındaki tüm kulüp çalışanları ve futbolculara konuşma yasağı getirildiği öğrenildi.

Amedspor’un şampiyonluk kupası programı belli oldu Amedspor’un şampiyonluk kupası programı belli oldu

Editör: Ferit Aslan