Ferit Aslan

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, Antalya'daki hazırlıklarını tamamlayarak Pazar günü yapacağı ilk maç için deniz'ye geçti. Denizli maçı le ilgili bir çok merak edileni teknik direktör Mesut Bakkal, CEGA Medyaya anlıttı. 

Trendyol 1. Lig'de görünüm Trendyol 1. Lig'de görünüm

CEGA Medyaya konuşan teknik patron Mesut Bakkal, Antalya kampındaki çalışmalardan memnun olduğunu, birliktelik, performans, hazırlık maçlarında ortaya konulan istek ve arzunun başarı sinyalleri verdiğini söyledi.  

-483"GALİBİYET İLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ, SERKAN KADRODA YOK"

Teknik Direktör Bakkal, ikinci devreye galibiyet ile başlamak istediklerini, Denizlispor maçında Serkan Odabaşoğlu'nun kart cezalısı olduğu için kadroya yer almayacağını söyledi. 

-484YENİ TRANSFERLER MAÇ KADROSUNDA MI?

Amedspor'un devre arasında transfer ettiği Taşkın Çalış ve Berkay Can Değirmencioğlu'nun Denizli maç kadrosunda olup olmadığı ile ilgili soru üzerine ise teknik direktör Mesut Bakkal, "Taşkın maç kadrosunda olacak, ama onu sonra kullanacağım. Berkay ise maç kadrosunda şimdilik yok, daha hazır değil. İnşallah güzel bir sonuç ile Diyarbakır'a döneriz" diye konuştu.  

Editör: Ferit Aslan