Özgür Ayaydın

Ligde attığı gollerle takımını zirvede tutmayı başaran Amedspor'un forvet Berk İsmail ile Kaptan Onur, Kastamonu karşısında alınan 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

Çok iyi bir takım olduklarını ve her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Berk Ünsal, şunları söyledi:

Çermikli karateciler Batman’ı salladı Çermikli karateciler Batman’ı salladı

"Bizim takımımız bu ligin en iyi takımı. Biz zaten her maçı...Kastamonu, Iğrdır, Karaman farketmeksizin her maçı kazanmaya gidiyoruz. Şampiyonluk için geldik buraya. Allahın izniyle son bir maç. Yenip şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz."

Takım kaptan Onur ise, yüzde 99 şampiyon olduklarını söyledi. Diyarbakır'a büyük bir sevinçle döndüklerini anlatan Onur, galibiyetle ilgili şöyle dedi:

"İyi götürdük. Teknik ekip, futbolcuların ayaklarına sağlık. En büyük destekçimiz olan taraftarlara çok teşekkür ediyoruz. Bugün de gerekeni futbolcular sahada yaptı. Diyarbakır'a çok güzel bir sevinçle dönüyoruz. Daha yüzde yüz olmadık ama yüzde 99 şampiyon gibiyiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Dualarını esirgemesinler.Çok sağolun." 

Futbolcular, maç sonrası galibiyet sevincini Teknik Direktör Mesut Bakkal ve diğer antrenörlerle soyunma odasında kutladı. 

Editör: HABER MERKEZİ