Ferit Aslan 

TFF 1. Lige çıkmak için hedefe kitlenen Amedspor’da oynayan iki yıldız oyuncunun, 14 yıl önce Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde karşı karşıya geldiklerini biliyor muydunuz?

P H O T O 2024 03 14 13 56 38TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor’un golcüsü Berk Ünsal ile ara transferde Amedspor’a katılan Berkay Can Değirmencioğlu, 14 yıl önce oynanan Fenerbahçe-Galatasaray U-18 derbi maçında karşı karşıya geldi. 

GS’DEKİ İLK MAÇINDA BUGÜNKÜ TAKIM ARKADAŞINA KARŞI OYNADI

Gaziosmanpaşa alt yapısında yetişen Berk Ünsal, 2009-10 sezonunda o dönem Galatasaray U-18 takımının teknik direktörlüğünü yapan İlyas Öztürk tarafından takıma alındı. Berk Ünsal ilk maçında,  kadrosunda Berkay Can Değirmencioğlu ve Baykan Şimşek’in olduğu Fenerbahçe derbisine çıktı. 

Amedspor’dan sonra finalde de bir ilki yaşayabilirler Amedspor’dan sonra finalde de bir ilki yaşayabilirler

Galatasaray U-18 takımında ilk maçında Fenerbahçe derbisine çıkan Berk Ünsal, bu maçta yedek başlasa da 65. dakikada oyuna dahil oldu. Bu maçta bugün Amedspor’da birlikte oynadıkları eski Fenerbahçeli takım arkadaşı Berkay Can Değirmencioğlu’na karşı oynayan Berk Ünsal, iyi performansı nedeniyle bir sonraki maçta ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

Whatsapp Image 2024 03 14 At 19.01.0414 YIL SONRA AMEDSPOR’DA AYNI TAKIMDA

Berk Ünsal ve Berkay Can Değirmencioğlu, 16 Ekim 2010 tarihindeki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde karşı karşıya gelirken, bugün her ikisi de Amedspor’u birinci lige çıkarmak için ter döküyor. Berk Ünsal, Berkay Can’ın arkadaşı olduğunu ve ilk maçlarından sonrada hep görüştüklerini ve 14 yıl sonrada aynı takımda oynamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Editör: Ferit Aslan