Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, öncelikle Amedspor’un kalan maçlarını kazanması, sonra rakiplerin durumuna bakmaları gerektiğini söyledi.

İskenderunspor deplasmanından alınan 3 puan ile moral bulan Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, CEGA Medyaya konuştu. Bakkal, öncelikle İskenderunspor taraftarları ve yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. 

Amedspor Antrenman1Haftalardır iyi oynadıkların, ancak evlerinde talihsiz bir şekilde 2 puan kaybettiklerini söyleyen teknik patron Bakkal, “Bu hafta iyi oyunumuzu sürdürüp deplasmanda çok iyi bir takıma karşı galibiyet almamız çok önemlidir” dedi.

Gittikleri yolda yönetim, futbolcular ve taraftarlar ile birlikte iyi şeyler olmaya başladığını söyleyen teknik direktör Mesut Bakkal, “İyi bir takıma karşı kazandığımız maç morallerimizi yükseltti. Önümüzdeki hatalara iyi bakmamızı sağladı”

Amedspor Tekni̇k Di̇rektör“YENİ TRANSFERLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ”

Yeni transfer Berkay’ın kendisine verilen şansı iyi kullandığını ve Taşkın’ın transferinin de ne kadar yerinde olduğunun bir kez daha test edildiğini söyleyen Bakkal, “Artık kulübe de maçı yaşamaya başladı. Bu yolda devam edeceğiz” dedi. 

“BİZ ÖNCE KENDİ MAÇLARIMIZI KAZANMAYA BAKACAĞIZ”

Bu hafta Uşakspor ile evlerinde oynayacaklarını, her ne kadar rakiplerinin alt sıralarda olsa bile kendilerinin kazanmaya odaklandığını söyleyen teknik direktör Bakkal, “Biz önce kendi maçlarımızı kazanmaya bakacağız, daha sonra rakiplerimizin durumuna bakacağız” diye konuştu.  

Amedspor Teknik Direktörü-1

“IĞDIR’IN KAZANMASINI İSTEMİYİZ”

Teknik direktör Mesut Bakkal, bu hafta grupta oynanacak olan ve grubun derbisi sayılan Kastamonuspor-Iğdırspor maçının sonucunun ne olmasını istediği” ile ilgili soru üzerine, “Az öncede söyledim, biz önce kendi maçlarımızı kazanmaya bakacağız. Ama rakiplerin durumuna bakıldığında Iğdır’ın yenmesini istemem” dedi.

Editör: Ferit Aslan