Ferit Aslan

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, İnegölspor beraberliğini değerlendirirken, “Lig çok uzun daha köprünün altında çok sular akacak. Ayakta durulamayacak kaynak bir zeminde oynadık” dedi. 

Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta na mağlup liderliğini sürdüren ancak son maçlarında 3 puana hasret kalan Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, son İnegölspor maçını değerlendirdi. Bozkurt, sosyal medyada yayın yapan Amed 6 Pas programına mesaj gönderdi. 

“LİG ÇOK UZUN, KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOK SULAR AKACAK”

Amedspor hocası Bozkurt, kazanırken de hep aynı şeyi söylediğini, şimdi de aynı şeyi söylediğini belirterek, “Lig çok uzun ve köprünün altında çok sular akacak. Bugün puan farkı kapanmış olabilir. Ama önemli olan ligin sonunda lider olabilmek. Çekişmeli bir grupta mücadele ediyoruz ve sadece saha içi ile uğraşmıyoruz.  Oyuncularımız her zaman aynı özveri ve çalışkanlığı gösteriyor” DEDİ.

84e5bb44-74e6-4b5c-b963-88beb6f32def

“MAÇI UZAKTAN İZLEMEK BAŞKA, STADYUMDA BULUNMAK BAŞKA”

Bozkurt, İnegöl maçını uzaktan izlemenin başka, stadyumda bulunmanın başka olduğunu da ifade ederek, “Ayakta durulmayacak kadar kaygan zeminli bir sahada oynadık. Zaman zaman iyi oynadık. Zaman zaman iyi mücadele ettik. İçerde çok etkili oynayan rakibimize fırsat vermedik. Neticede 1 puan ili ayrılmak zorunda kaldık. Yarış devam ediyor. Futbolcu kardeşlerimiz hiçbir olumsuzluğa sıkıntıya ve tahriklere kapılmadan sadece işlerini yaptıkları için kutluyorum” dedi. 

17c3fbea-7816-4a1f-9da6-c2311d1b865d

“TARAFTARA HER ZAMANKİNDEN FAZLA İHTİYACIMIZ VAR”

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, bu hafta evinde grup ikincisi Kastamonuspor ile oynayacakları maç için Amedspor taraftarlarına çağrıda bulunarak, “Bütün Amedspor taraftarları hafta sonu oynayacağımız Kastamonu maçına bekliyorum. Her zamankinden daha fazla onlara ihtiyacımız var” dedi.  

Editör: Ferit Aslan