Ferit Aslan

Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi

Diyarbakır’da, seçimlerden sonra Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilde’nin Büyükşehirde daire başkanı olan yeğeninin istifa ettiği ortaya çıktı. 

Yerel seçimlerden sonra DEM Partinin Büyükşehir Belediyesini kazanmasından sonra kayyım döneminde görev yapan daire başkanları ve genel sekreter yardımcıları görevden alınmıştı. Görevden alınanların yerlerine ise geçici olarak atamalar yapılmıştı. 

1051641 1344129525.JpegBÜYÜKŞEHİR ADAYININ YEĞENİ İSTİFA ETTİ

Büyükşehir’de kayyım yönetiminin sona ermesi ve yeni başkanların kendi ekiplerini oluşturmasın ile birlikte Fen İşleri Daire Başkanı olarak görev yapan AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Halis Bilden’in yeğeni Osman Bilden görevinden istifa etti. 

DİYARBAKIR’DAN ŞANLIRFA’YA GEÇTİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından istifa eden Osman Bilden’in, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesine genel sekreter yardımcısı olarak gittiği öğrenildi. 

İSTİFADA DİRENENLERE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

DEM Partili büyükşehir belediyesi eş başkanlarının istifa etmekte direnen dair başkanı ve genel sekreter yardımcılarına Bilden’in istifasını etik açıdan örnek olarak gösterdiği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan