Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı


Yerel seçim tarihinin yaklaşmasıyla Diyarbakır’da kayyımlar tarafından yönetilen Belediyelerin önceki seçimlerde olduğu gibi tesisleri kurumlara bedelsiz verilmeye başlandı.

DEVEGEÇİDİ PİKNİK ALANINDAN SONRA LİCE’DE SPOR TESİSİ 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, önce mülkiyeti kendisine ait olan Devegeçidi Piknik Alanını Milli Eğitim Müdürlüğüne bedelsiz verdi. Şimdi ise yine Büyükşehir’e ait olan Lice ilçesindeki kapalı halı haha ve açık basketbol ile tenis kortu Gençlik ve Spor il müdürlüğüne verilmesi için çalışma başlatıldı. 

-21

Kayyım ile yönetildiği için memurlardan oluşan Belediye meclisine sunulan yazıda, mülkiyeti Büyükşehir’e ait olan ve beledi tarafından yapımı tamamlanan Lice İlçesi Yenişehir arsa niteliğindeki taşınmaz üzerinde bulunan kapalı halı saha ve açık basketbol ile tenis kortunun, Lice Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bırakılmak üzere, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne uygun görülmesi halinde bedelsiz verilmesi istendi.

Lice ilçesi

GÜNDEM VAR, KARARLAR AÇIKLANMIYOR

Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinde Belediye meclisinin gündemleri yer alırken, alınan kararların paylaşılmaması nedeniyle Lice’deki tesis için ne karar verildiği bilinmiyor. Ancak, bu uygulama 2019 yerel seçimlerinden öncede yapılan uygulamaları gündeme getirdi. 

Lice Belediyesi

KAYAPNAR’DA BİR ÇOK TESİS BAŞKA KURUMLARA VERİLMİŞTİ

Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediyelerine ait bir çok tesis ve taşınmaz, 2019 yerel seçimlerden hemen önce kayyımlar tarafından bedelsiz başka kurumlara devir edilmişti. Sadece merkez Kayapınar ilçesinde Belediyeye ait, Kütüphane, anaokul, kapalı spor salonu gibi bir çok tesis ve yapı başka kurumlara devir edilmişti.

Editör: Ferit Aslan