Yerel seçim tarihinin yaklaşmasıyla siyasi partilerde adaylık başvuruları yapılırken, AK Partide Diyarbakır’da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AFAD eski başkanı Mehmet Halis Bilden’in ilk başvuruyu yapan isim oldu.

Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

WhatsApp Image 2023-11-20 at 23.40.21

Diyarbakır’lı olan ve Diyarbakır’da geçmişte Büyükşehir Belediyesinde daire başkanlıkları yapan Mehmet Halis Bilden Büyükşehir adaylığı için dün il başkanlığına giderek başvuru belgesini teslim etti.

Diyarbakır’da Büyükşehir adaylığı için ilk başvuru yapılıyor Diyarbakır’da Büyükşehir adaylığı için ilk başvuru yapılıyor

AK Partinin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yapılan başvuru belgesini il başkan vekili Raşit Ocak aldı.  

WhatsApp Image 2023-11-20 at 23.40.22 (1)

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkan Vekilliği de yapan Bilden, halen Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma İstanbul 4. Bölge Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. 

WhatsApp Image 2023-11-20 at 23.40.22 (2)

Editör: Ferit Aslan