Özgür Ayaydın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki 7.7 ve 7.6 depremlerden etkilenen Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde 238 konut yapılıyor.

Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı

6 YIL VADELİ SATIŞ

TOKİ, 32 ilde toplamda 55 farklı lokasyondaki 169 konutu ve 28 ilde 33 farklı lokasyondaki 192 işyerini satıyor. Bunlar arasında Çermik ilçesi Tepe Mahallesindeki  konutlardan 8'i de bulunuyor. TOKİ, bu konutları alacak vatandaşlara yüzde 25'ini peşin olmak üzere 72 ay vade imkanı sunuyor.

Açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek. TOKİ başvuruları süreci 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar sürecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Editör: Özgür Ayaydın