Diyarbakır'ın gözde ilçesi Kayapınar’da bulunan 75 Park içindeki fotoğraf çekim alanı anılara ev sahipliği yapacak.

Diyarbakır'ın en büyük parkları arasında yer alan 75 Park içerisinde belediye tarafından gelin ve damatların fotoğraf çekmek için yaptırılan Modern Fotoğraf Çekişm Alanı'nda zamanla bakım gerektiren durumlar ortaya çıktı. Özellikle gelin ve damatların hatıra fotoğrafları çekmek için tercih ettiği alanlar arasında yer alan çekim alanı bakımsız hale gelince tercih edilmez oldu.

Kayapınar Belediyesi ekiplerince alanın yeniden canlandırılması amacıyla başlatılan çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.

GELİN VE DAMATLARIN ÖZEL ALANI

75 Park Düzenleme Çalışmaları

Çalışmaların tamamlanmasıyla, yeni evlenen çiftler ve özel anlarını ölümsüzleştirmek isteyen herkes, Kayapınar Belediyesi'nce açılacak "Modern Fotoğraf Çekim Alanı"nda özel ve unutulmaz anılar biriktirebilecek. Ayrıca, bu alanda fotoğraf çekimi yapmak isteyenler için özel hizmetler ve kolaylıklar sunulması bekleniyor.

75 Park Düzenlemee Çalışmaları Yapılıyor

Öncelikli olarak bakıma muhtaç ağaçların budandığı ve gerekli düzenlemeler yapılarak, alanın eskisinden daha güzel bir görünüme kavuşturulacağını belirten yetkilier, ''Estetik dokunuşlar ve özel süslemelerle alan daha cazip hale getirilecek. Bu modern fotoğraf çekim alanının sadece gelin-damat çiftleri için değil, aynı zamanda diğer özel anlarını ölümsüzleştirmek isteyen ziyaretçiler için de harika bir seçenek olacak'' dedi.

Kayapınar Çekim Yeri

“Mesut hoca devam ederse Diyarbakır’dan ev tutacağız” “Mesut hoca devam ederse Diyarbakır’dan ev tutacağız”

Kayapınar Belediyesi'nin bu girişimi, sadece şehir sakinleri için değil, aynı zamanda dışarıdan gelen ziyaretçiler için de ilgi çekici bir nokta olacak.


 

Editör: EYYUP KAÇAR