Özgür Ayaydın

Diyarbakır’da, yarın oynanacak olan kritik Amedspor-Kastamonuspor maçı için Kastamonu Belediyesi Kastamanuspor’a yaklaşık 1 milyon galibiyet primi sözü verdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor ile karşılaşacak olan Kastamonuspor, dün Belediye başkanı, Belediye başkan adayları ve kulüp yönetimi tarafından Diyarbakır’a uğurlandı.

Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi

-4

Uğurlama töreninde konuşan Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aydın, kulübün bütün sorunları ile ilgili Kastamonu Belediyesinin yardımcı olduğunu belirterek, Amedspor galibiyet primi olarak ta 40’ar bin lira söz verdiğini söyledi. Amed maçının kendileri için zor olduğunu ancak, çok önemli olduğunu da vurgulayan Aydın, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na teşekkür etti.

-5

Kastamonuspor’a yaklaşık 1 milyon galibiyet primi sözü veren Belediye Başkanı Vidinlioğlu ise, takım olarak sıkıntılı günlerden geçtiklerini ve iyi bir karo kurduklarını söyledi. Takımlarına güvendiklerini söyleyen Başkan Vidinlioğlu, Diyarbakır deplasmanının zor olduğunu, Diyarbakır’ın geçmişte süper lig tecrübesinin de olduğunu ifade etti. Vidinlioğlu, “Rüyamda gördüm, maçı 2-1 alacağız. Zaferle dönmenizi istiyorum” diye konuştu.

-6

Editör: Ferit Aslan