TFF 2. Ligde mücadele eden Amedspor’dan sonra Diyarbekirspor’a da komşu kentler, Atatürk stadyumun çimlerinin bakımı yapılması için maçlarını oynaması için stadyumunu vermedi. 

Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi

Amedspor ve Diyarbekirspor’un maçlarını oynadığı 32 bin kapasiteli Diyarbakır stadyumunun çimlerinin bakımı için komşu kentlerde maç oynamak isteyen Amedspor’dan sonra Diyarbekirspor’da yer bulamadı.

serkan-genc-tff-dogru-bir-karar-aldiresim

CEAGA Medyaya konuşan Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, Atatürk stadyumunun çimlerinin durumunun futbol oynamaya elverişli olmadığını, bu konuda yetkililere yardımcı olmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi. 

KUPA MAÇI İÇİN ŞİLBE’DEN VAZGEÇİLDİ
Yarın kupada oynayacakları Tepecikspor maçının stadyumda çalışma yapılacağı gerekçesiyle Şilbe tesislerine alındığını söyleyen Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, “Ancak, maçın canlı yayında verilmesi ve fiziki koşullarının uygun olmaması nedeniyle bu karardan vazgeçildi ve maç Atatürk stadyumunda oynanacak” dedi. 

“KOMŞULAR STADLARINI VERMEDİ”

Başkan Serkan Genç, stadyumun onarımı için kendilerinin de Amedspor gibi çevre ve komşu illerin stadyumlarında maçlarına yapmaya hazır olduklarını da belirterek, “Ama, maalesef, Batman ve Elazığ illeri stadyumlarını vermek istemediler. Bu nedenle maçları mecburen Diyarbakır Atatürk stadyumunda oynamaya devam edeceğiz” diye konutu. 

Editör: Ferit Aslan