Güneydoğu'da meydana gelen olaylarda 4 kişi öldü, 14 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

ADIYAMAN

Yenisanayi Mahallesi'nde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri'nde kalan ve koruma altında oldukları öğrenilen bir grup kız çocuğu arasında akşam saatlerinde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.  Kavgada 5 kişi yaralandı.

Yaralılar, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

MARDİN 

Kızıltepe ilçesi Arıklı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik direğine çıkan Mehmet Sıddık Y. (65) elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Ağır yaralanan Mehmet Sıddık Y. Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

DİYARBAKIR 

Bağlar ilçesi Kolludere Mahallesinden Alankoz Mahallesine gitmekte olan 21 ACV 842 plakalı kamyonet yolun solundaki tarlaya dönmek isterken karşı yönden gelen 21 ADF 070 plakalı otomobilin yandan çarpmasıyla devrildi.

Kazada otomobilde bulunan sürücü R.K. ve yolcu M.K., kamyonette bulunan sürücü C.D. yaralandı.

Bismil ilçesinde R.Ç. yönetimindeki 21 EG 609 plakalı otomobil, Bismil-Silvan karayolu 20. kilometresi Arslanoğlu mevkisinde, E.D. idaresindeki 21 KK 615 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, sürücü R.Ç. ve otomobilde bulunan H.A. olay yerine hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan M.Ç. Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BATMAN 

Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarında harekat halinde olan bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkmasıyla, seyir halinde olan başka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Yaralılar, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

GAZİANTEP

Şehitkamil ilçesine bağlı Dülükbaba otoban girişinde motosikleti ile seyir halinde olan 35 yaşındaki Cafer Mayda, yağış nedeniyle kayan motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek direğe çarptı.

Hastaneye kaldırılan Maya, kurtarılamadı.

ŞANLIURFA 

Merkez Eyyübiye ilçesindeki Osmanlı mesire alanında, iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 

Kavgada yaralanan Abuzer Ölmez, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kurtarılamadı.

İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

HABER MERKEZİ


 

Editör: EYYUP KAÇAR