Karkas Medya'da Yusuf Umut Kardaş Moderatörlüğündeki Futbol Diyarı Programına katılan teknik direktör Bozkurt,  CEGA Medya muhabirlerine Amedspor'un ligde bugüne kadar oynadığı 11 maçtaki performansı konusunda değerlendirmede bulundu.

Amedspor'a ''şampiyonluk'' hedefi olduğu için geldiğini, kulüp başkanı Aziz Elaldı ile yaptıkları görüşmenin ardından futbolcu transferine başladıklarını ve kısa sürede aldıkları yeni oyuncularla adeta yeni bir takım kurduklarını söyledi.

74fd138f-e4a4-4eda-8f69-0e4f2cb60a0c

Diyarbakır’da firari zanlılar tutuklandı Diyarbakır’da firari zanlılar tutuklandı

Amedspor camiasının şu anda uyum içerisinde hareket ederek, kendilerine büyük katkı sunduğunu, bu desteğin bariz şekilde oynanan maçlarda tribünleri dolduran 20 bini aşkın taraftarla görüldüğünü aktaran Bozkurt, ''Bu sayede oynadığımız 11 maçın 9'undan galibiyet, 2'sinden beraberlikle ayrıldık. Topladığımız 29 puanla lideriz. Şampiyonluğa aşırı motive olmuş bir taraftarımız var. Berabere sona eren 2 deplasman maçını kazanamadığımıza üzülüyor.'' ifadelerini kullandı.

e5ded422-7c2b-4c47-8b0e-79e1e41cd577

ZEMİN GALİBİYETİ ENGELLEDİ

Deplasmandaki Sarıyer maçında saha zeminin çok kötü olduğunu işaret eden Bozkurt, ''Sarıyer maçı en iyi oyun sergilediğimiz maçlarımızdan biriydi. Ancak sahanın bozukluğu son vuruşlarımızı etkiledi. Hayatımda gördüğüm en kötü zemindi. O maçta net 3-4 golü zeminden dolayı kaçırdık. Arnavutköy Belediyespor maçında ise iyi oynamadık.'' dedi.

RAKİPLER KAPANIYOR

Serdar Bozkurt, Amedspor'un lider olması ve sahasında 20 bini aşkın taraftara oynamasının rakip oyuncuların konsantrasyonu da etkilediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Rakip oyuncuları da iyi tanıyorum. Bazıları buradaki maçlarda olağanüstü yüksek performans gösteriyor. Başka maçlarda 20 bini aşkın seyirciyi önünde oynama imkanları yok. Lidere yenilmemek için dirençleri artıyor. Sürekli olarak sahalarında gol yememek için kapanıyorlar. Bu işimizi zorlaştırıyor ama sabırla taktiğimizi deneye deneye gole ulaşıyoruz. Taraftarımızdan sabırlı olmalarını istiyoruz.''

2da17397-ec21-422f-a3c3-5aad4a5f00c1

ERZİNCANSPOR MAÇINDA 3 PUAN HEDEFİ

Hafta sonu oynayacakları Erzincanspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini anımsatan Bozkurt, ''Bazıları geçmiş maçlarda alınan sonuçlar dolayısıyla Erzincanspor'un Amedspor'a ters geldiğini söylüyor. Ben buna katılmıyorum. Yeni oyuncularla güçlü bir ekibiz. Erzincanspor maçına galibiyet için çıkıyoruz.'' dedi.

ŞAMPİYON ADAYI TAKIMLAR

Ligin uzun bir maraton olduğunu, zaman zaman beraberlik hatta mağlubiyetle tamamlanacak maçların da olacağını belirten Bozkurt, ''Deplasman maçlarında alınacak bir puanın bile çok büyük önemi olacak. Bu nedenle taraftarımız sakin olsun. Ligde çok güçlü ekipler var. Çok büyük paralar harcayarak önemli oyuncular aldılar. Şampiyonluk mücadelesinde  Iğdırspor ve Kastamonuspor ile yarışacağımızı düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın