Özgür Ayaydın

Yeşilay Genel Merkezi, 18-24 yaş aralığındaki gençlerle buluşmak için Türkiye’nin 7 bölgesinde Yeşilayfest etkinliği düzenleyecek.

Bağımlılıkları önlemek için çaba sarf eden Yeşilay, Yeşilayfest programının ilkini Diyarbakır Dicle Üniversitesinde 27-28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi

Whatsapp Image 2023 12 25 At 11.35.48

ALKOL GÖZLÜĞÜ TAKACAKLAR

Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kongre Merkezindeki etkinlikte ''Alkol Gözlüğü'' takacak gençler, ayrıca ''Şişenin Dibi'' resim sergisini gezme fırsatı bulacak.

Yeşilay Diyarbakır Şube Başkanı Fesih Aktaş, gençleri olumsuz etkileyen bağımlılıkları önleyerek, spor ve sanat gibi alanlara yönelmelerini sağlamayı hedeflediklerini belirterek, ‘'Bağımlılıkla mücadeleye olan farkındalığı artırmak istiyoruz. Gençlerin yeteneklerini sergilemeleri ve fiziksel-zihinsel sağlıklarını güçlendirmeleri ana hedefimizdir.’’ dedi.

DİYARBAKIR'A VERİLEN ÖNEMİ GÖSTERİYOR

Yeşilayfest etkinliğinin ilkinin Dicle Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olmasının Yeşilay'ın Diyarbakır'a verdiği önemin işareti olduğunu aktaran Aktaş, şunları kaydetti:

‘'Etkinlikle bağımlılıklar konusunda riskli gençlerin farkındalıklarını yükseltmeyi, kültür ve sanatın gençlerin sağlıklı yaşamına katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Bu süreçte gençlerin
sosyolojik ve psikolojik gelişimlerine destek olacak, kültürel ve sanatsal yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak bir atmosfer oluşturacağız.''

Editör: Özgür Ayaydın