Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini engellemek için sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Sıfır Bir ve Kıyma dizilerindeki rolleriyle tanınan Ulaş Ünal’ın da aralarında bulunduğu şüphelileri takibe aldı.

Ekipler, Ünal ve yanındaki Semih Ç. ile Süleyman Ö.'yü Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde durdurdu. Üzerlerinde yapılan aramada, satışa hazır halde 2 pakette 1.1 gram uyuşturucu madde ve 2 adet sentetik ilaç bulundu.

Ayrıca, başka bir mahallede uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen İbrahim El S. de 6 paket halinde toplam 15.68 gram madde ve 12 adet sentetik ilaç ile yakalandı.

Çok ölü var dedi, mezarlığa ambulans istedi Çok ölü var dedi, mezarlığa ambulans istedi

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Gözaltına alınan Ulaş Ünal ve diğer şüpheliler, emniyete götürüldü. Burada ifade veren Ünal, uyuşturucu kullandığını ve sadece hap taşıdığını söyledi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan Ulaş Ünal, Semih Ç. ve İbrahim El S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Süleyman Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DAHA ÖNCE DE HIRSIZLIKTAN YAKALANDI

Ulaş Ünal’ın daha önce de Adana Havalimanı’nda bir avukatın cüzdanını çalarak hırsızlık suçundan cezaevine girdiği ancak kısa süre sonra tahliye edildiği ortaya çıktı.

Editör: Ayşegül Yaşar