Aziz Fidancı

Ankara'nın gözde mekanlarından biri haline gelen Çaycı Nezir, Türkiye'nin siyasi liderlerini ağırlayarak adeta bir buluşma noktasına dönüşmüş durumda. Diyarbakır'ın meşhur kahvaltısını Ankara'ya taşıyan Nezir Büyüm, siyasetin nabzını tutuyor ve her partiden liderleri ağırlıyor.

Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni

Siyasetin Nabzını Tutan Çay Evi Nerde (6)

Diyarbakır'ın ünlü kahvaltısını Ankara'ya taşıyan Nezir Büyüm; milletvekilleri, belediye başkan adayları, STK temsilcilerini ve kurum amirlerini ağırlıyor. Büyüm, tüm parti liderlerini ağırlamaktan keyif duyduğunu ifade etti.

Siyasetin Ortak Buluşma Noktası: Çaycı Nezir

Milletvekillerinin, belediye başkan adaylarının yanı sıra atanan kurum amirlerinin de uğrak mekanı. “Gelen tüm liderleri başım gözüm üstüne” sözüyle karşılayan ve uğurlayan Büyüm ” Bingöl’de doğdum Diyarbakır’da büyüdüm. Diyarbakır benim canımdır. Önce Diyarbakırlıyım sonra Bingöllüyüm. Türkiye’ye yön veren iki şehrin önemi büyüktür. Bingöl Diyarbakırdır, Diyarbakır Bingöldür. Çaycı Nezir olarak iki kentte hizmet ediyorum. Bölgemizden gelen, hastası, işi olan herkese hizmet ediyorum. Parası olsun olmasın bana işi düşen herkese elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hiçbir şey yapamazsam çay ikram ediyorum. Herkes buraya geliyor. Diyarbakır özlemi çekmiyorum. Orda olan çay evim neyse burası da öyledir. Diyarbakır’da eskici ve hammal kardeşlerim vardı. Burada da siyasetçiler var. Herkese eşit mesafedeyim. Hepsinin başımın gözümün üstünde yeri var. Çaycı Nezir’de herkes eşittir. Buraya gelmeyen siyasetçi kalmadı. Tüm partili milletvekilleri, aday adayları, başkanlar, herkes. Buraya bir tek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelmedi. Umarım onu da ağırlarız” dedi.

Editör: Aziz Fidancı