Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, taraftarların desteklerini esirgemelerini isteyerek, ''taraftarlara şampiyonluğu vereceğiz'' dedi.

Etımesgut Belediyespor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, cegamedya'ya maçın değerlendirmesini yaptı. 

Her maçın önemli olduğunu ve ve zorlu geçtiğini kaydeden Bozkurt, şöyle dedi:

''Her maç zorlu geçiyor. maçı 3 - 4 yapacak pozisyonlarımız vardı değerlendiremedik. Bundan da çıkarmamız gereken ders var. Rakiplerimiz her maçımıza inanılmaz derecede bileniyorlar. 

Amedspor taraftarı şunu iyi bilsin ki onları çok iyi temsil eden takımları var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İstanbul'da bir beraberliğimiz var. Orda da  bir türlü oyunun içine giremedik. Yine de kontrol bizdeydi. Ama devamını getiremedik.''

''NA MAĞLUP TAKIMIZ''

Bozkurt, 11 maçın dokuzunu kazandıklarını 2 maçın berabere bittiğini ifade ederek, ortada çok ciddi bir başarının olduğunu söyledi.

Ortada çok ciddi bir başarının olduğunu ve emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Bozkurt, ortadaki başarıya rağmen bazı kesimlerin eleştirilerde bulunduğunu, yapıcı eleştirilere açık olduklarını, ancak art niyetli eleştirileri kınadığını kaydetti.

Bozkurt, şöyle devam etti:

''Bu başarıya rağmen bazı kesimler oyuncularımız üzerine yorum  yapıyor. Bizi eleştirsinler ama yapıcı olsunlar. Art niyetleri eleştirileri kınıyorum. Oyuncularımın hepsi görevlerini layıkıyla yerine getiriyor. Hepsi görevlerini fazlasıyla yerine getiriyor. Bazisı 5 dakika, bazısı yarım saat ve bazı oyuncularımız da 90 dakika oynuyor. Bu duruma göre değişir. Bu konularda yapılan yorumlar rahatsız edici.

Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü

Gerçek Amedspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. İyi bir sinerji yaratıldı. Bunun devam etmesini istiyoruz. Taraftarlarımız bizi hep kucaklasın ve yalnız bırakmasın. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Lider takımız iyi gidiyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Amedspor taraftarlarına şampiyonluğu vereceğiz inşallah.''

''YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ''

Amespor Sportif Direktör Murat Yiğiter, na mağlup takım olduklarını ifade ederek, rakip takımın çok direndiğini, ancak kazanan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Rakip takımların maçlarda bütün enerji ve dirençlerinin kendilerine dönük olduğunu kaydeden Yiğiter, ''Maçlarda inanılmaz konsantre oluyorlar. Yolumuza devam ediyoruz. Kazandık önümüzde bir Erzincan maçı var. Ona hazırlanacağız. Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz'' dedi.

Editör: EYYUP KAÇAR