AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Cuma İçten’in 21 yaşındaki kızı Meryem, 11 yıl önce kendilerine zaman ayıramayan babası için, “Keşke babam kapıcı olsaydı” demiş, şimdi ise kendisi de vekil olmak istiyor. 

a1af4a98-ef5c-468d-887e-703a7bd35b07

Diyarbakır AK Parti eski Milletvekili Cuma İçten, sosyal medya hesabından 21 yaşındaki kızı Meryem ile meclise yaptığı ziyaret ile ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu. 

“Mesut hoca devam ederse Diyarbakır’dan ev tutacağız” “Mesut hoca devam ederse Diyarbakır’dan ev tutacağız”

İçten paylaşımında, 2012 yılında milletvekilliğinin birinci yılı her hafta olduğu gibi Pazartesi gecesi Diyarbakır’dan Ankara’ya döndüğünü ve eve geldiğinde 3 kızının da uyuduğunu gördüğünü yazdı. O zaman 10 yaşında olan kızı Meryem’in elinde bir not olduğunu fark ettiğini belirten İçten, paylaşımında şöyle dedi:

ac743d7f-36cb-4c06-b7e2-63dd371b8f72

“KEŞKE KAPICI OLSAYDIK, BABAM BİZİMLE OLURDU”

“Elindeki kağıdı aldım, odama çıktım ve kağıdı okuduğumda şöyle yazıyordu ‘keşke bizde kapıcı olsaydık böylelikle hep babamla birlikte olurduk’ o gece hiç uyuyamamıştım çocuklarımın büyüyordu ve ben onların büyüdüklerini görmüyordum. Kendini ailesine adayanlar gözümün önüne geldi, bense kendini topluma milletime adamış bu yüzden yıllardır hep onlardan uzak kalırken bedelini ailece ödüyorduk.”

bb584821-b439-43aa-881d-810f11ca37d0

“TBMM HAVASINI KOKLAYINCA VEKİL OLMAYA KARAR VERMİŞ”

TBMM’ye şimdi 21 yaşında olan kızını ziyaret ettiğini belirten İçten, “O gün 10 yaşında olan kızım bugün 21 yaşında ve kapıcı olmamı isteyen küçük kızın kendisi TBMM’nin havasını koklayınca milletvekili olmaya karar vermiş! Artık her yerde barış havası var elbette olabilir ancak onunda kabul ettiği gibi milletvekili olmak için önce ekonomik, sosyal ve kültürel özgürlüğünü kazanması gerekiyor bu işler öyle baba, amca, dayı referansı ile olmamalı. Bunlar olduktan sonra emekte verirse rabbim elbet nasip eder.  Hadi hayırlısı” dedi. 

Editör: Ferit Aslan