Bakan Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir Bakan Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Ensarioğlu, Rudaw’a yaptığı değerlendirmelerde sözlerinin bağlamından kopartılarak çarpıtıldığını belirterek, FOX TV hakkında yasal işlem başlatacağını duyurdu.

‘FOX TV’NİN YANILTICI HABERİYLE BAŞLAYAN VE KIRPMA VİDEOYLA YAYILAN RÖPORTAJI’

Ensarioğlu’nun sosyal medya paylaşımında yer alan ifadeler şöyle: “Fox TV’nin gerek yeni bir çözüm sürecine gerekse AK Partimiz ile Dem Partisi arasında herhangi bir ittifak görüşmesi olup olmadığına ilişkin beyanlarımı çarpıtarak belirtiklerimin tam aksi yönünde; hem şahsımı hem de partimizi yıpratmaya yönelik yalan haberine dair gerekli yasal işlemleri yarın başlatacağımı belirtmek isterim.

Zira aşağıdaki videodan da açıkça anlaşılacağı üzere, ilgili konularda vermiş olduğum röportaj ve anlatmak istediklerim tüm yalınlığı ile ortadadır.

Fox TV’nin yanıltıcı haberiyle başlayan ve kırpma videoyla yayılan röportajın tamamını izledikten sonra, net bir şekilde anlatmak istediklerim ile birlikte yapılacak yorumları kamuoyunun takdirine sunuyorum.”

Editör: Nazmi Kahraman