Hastane Haberleri

hastane haberleri ve güncel hastane gelişmeleri, hastane ile ilgili tüm video, hastane fotoğrafları ve hastane haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin park sorunu hayırsever bir vatandaşın 10 dönümlük alanı otopark olarak tahsis etmesiyle çözüldü.

Magazin

Sinema oyuncusu Nuri Alço'nun, Eskişehir'de rahatsızlanarak hastanede tedaviye alındığı bildirildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Kocaköy İlçe Devlet Hastanesinde vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için yatan hasta servisi hizmet vermeye başladı.

Magazin

Sanatçı Kadir İnanır, sevenlerini korkuttu. Usta oyuncunun inme geçirdiği ve ameliyata alındığı bildirildi. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın...

CEGA ÖZEL

Kayapınar ilçesinde yapımına başlanan ve 550 kişin istihdam edileceği özel hastane 1 milyar 500 milyon liraya mal olacak.

DÜNYA

İsrail, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi’ne 7 Ekim’den bu yana düzenlediği 4. baskında 20 kişiyi öldürdü, 200 kişiyi tutukladı.

DÜNYA

İsrail’in, Han Yunus kentinde bulunan Nasır Hastanesi’ne düzenlediği saldırıda 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve yaralıların olduğu belirtildi.

YEREL

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin duvarları tamamen boyandı ancak depremde görev alan gönüllü sağlıkçıların isimlerinin bulunduğu duvar öylece bırakıldı.

YEREL

Yüz yılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremlerin ardından Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde çelik konstrüksiyon üzerine yapılan 72 yataklı...

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da, Eğitim ve Araştırma Hastanesine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 doktorun istifa etmeleri ile hastane plastik cerrahsız kaldı.

ASAYİŞ

Adana'da bu kez Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde de yangın çıktı. Ekipler yangını kontrol altına aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Lice ilçesine ek 50 yataklı hastane yapılacağı bildirildi.

Özel Haber