Ferit Aslan

Diyarbakır’da, tedavi gören annesi Sürme Elaldı’yı kaybeden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’ya, aralarında 4 siyasi lider ve siyasetçinin bulunduğu yüzlerce kişiden taziye telefonu geldi. 

Tedavi gördüğü Diyarbakır’da önceki gün yaşamını yitiren Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın annesi Sürme Elaldı için kurulan taziyeye, binlerce kişi giderek taziye dileklerini iletti. Amedspor Başkanı Aziz Elaldı taziyeleri kabul ederken, taziyeye gelemeyen yüzlerce kişinin de Elaldı’yı telefon ile adayarak başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi. 

P H O T O 2024 05 01 10 20 294 LİDER VE ÇOK SAYIDA VEKİL ARADI

Diyarbakır’daki taziyede, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’yı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu telefon ile arayarak taziyelerini iletti. 

Liderlerin yanı sıra İstanbul bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çok sayıda DEM Parti ve CHP Milletvekili, Kulüp başkanlarının da Elaldı’yı arayarak başsağlığı dileğinde bulundukları öğrenildi. 

Amedspor'da Reşo (Traore)'ye halay eğitimi Amedspor'da Reşo (Traore)'ye halay eğitimi

P H O T O 2024 05 01 10 44 20EŞ BAŞKANLAR VE AK PARTİ TEŞKİLATI DA TAZİYE’YE GİTTİ

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki taziyeye, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Serra Bucak, Doğan Hatun, DEM Parti il yöneticileri, ilçe belediye eş başkanları, AK Parti Diyarbakır il Başkanı Raşit Ocak ve il yöneticileri, CHP il yöneticileri dahil çok sayıda kişi de taziyeye giderek başkan Elaldı’ya taziye dileklerini sundu. 

P H O T O 2024 05 01 10 44 04AMEDSPOR, BAŞKANINI YALNIZ BIRAKMADI

Amedsporlu futbolcular da bu acılı gününde başkanları Aziz Elaldı’yı yalnız bırakmadı. Amedsporlu futbolcu ve teknik ekip dün taziyeye giderek başkan Aziz Elaldı’ya başsağlığı dileğinde bulundular. 

Soma maçı öncesinde soyunma odasına girerek futbolculara duygusal bir konuşma yapan Başkan Elaldı, futbolculardan durumu ağır olan annesi Sürme Elaldı için bu maçı almalarını istemiş ve futbolcular başkanın bu isteğini yerine getirmişti. Sürme Elaldı ise, Soma maçının alınmasından bir gün sonra hayata veda etmişti.

Editör: Ferit Aslan