Hudutsuz Sevda 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hudutsuz Sevda bu hafta yayınlanacak mı? Peki Hudutsuz Sevda 13. bölüm ne zaman?  Hudutsuz Sevda 13. bölümde neler olacak?

HUDUTSUZ SEVDA NE ZAMAN?

Hudutsuz Sevda dizisinin 13. bölümü 21 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de Fox TV’de izleyiciyle buluşacak. Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener üstlenirken, yönetmenliğini Murat Öztürk yapıyor. Senaryosu ise Bahadır Özdener tarafından kaleme alınıyor.

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU VE OYUNCULARI

Hudutsuz Sevda dizisi, baba acısıyla sarsılan Halil İbrahim’in güçlü intikam öyküsünü anlatıyor. Halil İbrahim’in hayatını değiştiren kişi ise Zeynep (Miray Daner) oluyor. Zeynep’in arkadaşı olan Elif (Biran Damla Yılmaz) ise Halil İbrahim’in intikam planlarını bozmak için elinden geleni yapıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz’ın yanısıra Burak Sergen, Asuman Dabak, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç ve Özgür Emre Yıldırım gibi usta isimler yer alıyor.

HUDUTSUZ SEVDA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hudutsuz Sevda 13. bölüm fragmanı yayınlandı.