Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi Koç ve Sarıalioğlu, PFDK'ye sevk edildi

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Amedspor’a geldiği gün bir futbolcuyu gözünün tutmadığını belirterek, o futbolcunun kim olduğunu açıkladı. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, dün gece Karkas Medya’nın YouTube kanalında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yapacakları transferler, takımın yeni hocası Mesut Bakkal, takımın şu anki durumu dahil bir çok konuda sorularını yanıtlayan Başkan Elaldı, süresiz kadro dışı bırakılan eski kaptan Gökhan Alsan ile ilgili çarpıcı bir detay verdi. 

-399Gökhan Alsan’ın eski teknik direktör Serdar Bozkurt referansı ile takıma alındığını söyleyen Elaldı, “Gökhan geldiği günden beri gözüm tutmadı. Süresiz kadro dışı bırakılmadan kentti terk etti. Biz kendisi ile ilgili tutanaklar tutup federasyona gönderdik. Kendisini affetmedik, af etmeyi düşünmüyoruz. Bir şekilde gelip uzlaşarak ayrılmak zorunda. Kendisini oynatmayacağız” diye konuştu. 

-393

AMEDSPOR, ÇOK TAKİPLİ HESAP İÇİN NE YAPACAK?

Başkan Aziz Elaldı, sosyal medya platformu X’te çok takipçisi olan Amed S.K adlı hesap ile ilgili çok şikayet aldıklarını belirterek, “Bu hesabın kulübümüz ile ilgisi yoktur. Ancak, Amedspor’u seven ve destekleyen bir hesap olduğunu düşünüyoruz. Kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz. Ya isimlerini değiştirsinler, yada bir şekilde bizimle uzlaşsınlar. Eğer uzlaşmaz isek yasal olarak gerekeni yapmak zorunda kalacağız” dedi.  

Editör: Ferit Aslan