Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu Amedspor’un şampiyonluk maçı hakemi belli oldu

Amedspor'un ligin ikinci yarısına hazırlık kapsamında yeni teknik direktörü Mesut Bakkal yönetimindeki Antalya Kampı sona erdi. 

14 Ocak Pazar günü saat 14.00 te Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacak Diyarbakır ekibi Amedspor, Diyarbakır'a gelmeden Antalya'dan karayolu ile Denizli'ye hareket etti.

TFF 2. Lig Kırmzı Grupta şampiyonluk hedefleyen Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal,  yeni takımının başında pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak.

Denzili

Rakip Denizlispor, Bakkal için sıradan bir takım değil. Çünkü, yeşil siyahlı ekip, onun 1983 yılında profesyonel futbol yaşantısına başladığı dönemde yolunun kesiştiği ekip.

117 MAÇTA DENİZLİSPOR FORMASI GİYDİ

1983-1993 yılları arasında Denizlispor forması giyen Bakkal, tam 117 maçta oynama başarısı gösterip, bu maçlarda 6 gol da atarken, şampiyonluk da yaşadı.

3 kez Türkiye U-18 ve 2 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere 5 kez milli formayı Denizlispor'da oynarken giyen Bakkal,  futbolculuğunun ardından antrenörlüğe de Denizli ekibinde başladı.

2 KEZ TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPTI

1995-1997 arasında altyapı antrenörlüğü yapan Mesut Bakkal, daha sonra teknik direktörlüğe geçiş yaptı. 2009 yılında Denizlispor'un teknik sorumlusu olan Bakkal'ın yolu Horoz ile 2022 yılında yeniden kesişti. Ancak bu birliktelik sadece 1 yıl sürdü.

AMEDSPOR'DA KADRODA 2 YENİ OYUNCU VAR 

Bucaspor'dan transfer Taşkın Çalış ile , geçen sezon Çorum Fk ile şampiyonluk yaşamış isim Berkay Can Değirmecioğlu kadroya dahil oldu .

YENİ TRANSFERLER MAÇ KADROSUNDA MI?

Amedspor'un devre arasında transfer ettiği Taşkın Çalış ve Berkay Can Değirmencioğlu'nun Denizli maç kadrosunda olup olmadığı ile ilgili soru üzerine ise teknik direktör Mesut Bakkal, "Taşkın maç kadrosunda olacak, ama onu sonra kullanacağım. Berkay ise maç kadrosunda şimdilik yok, daha hazır değil. İnşallah güzel bir sonuç ile Diyarbakır'a döneriz" diye konuştu.  

Editör: EYYUP KAÇAR