Ferit Aslan

Amedspor ile dün ilk şampiyonluğunu yaşamak isteyen tecrübeli hoca Mesut Bakal, Amedspor ile ilk yenilgisini yaşadı. Bakkal, “Çok üzgünüz, ama bu takım şampiyonluğunu sadece erteledi” dedi. 

Iğdırspor maçına şampiyonluğunu garantilemek için çıkan Amedspor’un tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal, Amedspor ile ilk yenilgisini yaşadı. Amedspor’un başında 14 haftadır bulunan ve Bakkal, ilk yenilgisini de yine Amedspor’un eski hocası olan Serdar Bozkurt’un çalıştırdığı Iğdırspor’dan aldı. 

Whatsapp Image 2024 04 21 At 18.08.02

AMEDSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU İLK ŞAMPİYONLUĞU OLACAK

Amedspor’un başındaki tecrübeli hoca Mesut Bakkal’ın kariyerinde Amedspor şampiyonluğu kendisi için bir ilk olacak. Dün bunu yaşamak için ailesi ile birlikte geldiği Diyarbakır’da Stadyumda takımının yenilmesi Bakkal ailesinin büyük üzüntü duymasına yol açtı. 

“AMEDSPOR CAMİASINI ÜZDÜĞÜMÜZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜZ”

CEGA Medyaya konuşan Bakkal, “Bu yenilgi nazar boncuğumuz olsun” diye söze başladı. Amedspor’un şampiyon olacağını, dünkü sonuç ile sadece bunun ertelendiğini söyleyen Bakkal, “Bu camia ve taraftara dün bunu yaşatamadık. Sadece erteledik. On binlerce taraftarı stadyumdan üzgün ayrılmasına sebep olduğumuz için bizde, futbolcularda ve yönetim de çok üzünüz” dedi. 

“Mesut hoca devam ederse Diyarbakır’dan ev tutacağız” “Mesut hoca devam ederse Diyarbakır’dan ev tutacağız”

Whatsapp Image 2024 04 22 At 16.50.30“YEDİĞİMİZ TALİHSİZ GOLLER KALECİ’YE MAL EDİLMESİN”

Mesut Bakkal, 14 haftadır bu başarıyı getiren ve üst düzey oynayan bir takım olduklarını hatırlatarak,  “Yediğimiz talihsiz goller kaleciye mal edilmesin. Bu kaleci geçen hafta zorlu maçta bizi kurtardı. Takım gol giyiyor. Bu takım şampiyon olacaktır” diye konuştu. 

Whatsapp Image 2024 04 21 At 18.08.03YÖNETİM FUTBOLCULAR İLE YEMEK YEDİ, TAM DESTEK VERDİ

Amedspor’un dün şampiyonluk turu atmak için çıktığı ancak kaybettiği maçtan sonra stadyumdan üzgün ayrılan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulunun futbolcularla yemek yediği ve tam destek sözü verdiği öğrenildi. Kulüp Başkanı Elaldı’nın yemekte, “Bu takıma güveniyoruz, bu takım şampiyon olacaktır. Sadece ertelendi şampiyonluğumuz” dediği öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan