Amedspor, sorun yaşadığı ve süresiz kadro dışı bıraktığı eski kaptanı Gökhan Alsan ile anlaşarak yollarını ayıracak. Denizlispor deplasmanı için Amedspor'a yasak gelirken, yönetim yasağın kalkması için çalışmalara başladı. 

ESKİ KAPTAN İLE YOLLAR AYRILIYOR

Amedspor Kulübünün ligin ilk devresinin sonlarında sorun yaşadığı için süresiz kadro dışı bıraktığı eski kaptanı Gökhan Alsan ile anlaşarak yollarını ayarıcağı öğrenildi. Kulüp başkanı Aziz Elaldı, takımda yer almasını istemedikleri Gökhan Alsan ile 1-2 gün içinde konuşarak yollarını ayıracaklarını söyledi. 

-434AMEDSPOR'A YİNE TARAFTAR YASAĞI

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Amedspor'un, ikinci devre Denizlispor ile deplasmanda yapacağı maç için Denizli Valiliği tarafından taraftar yasağı getirildi. Kulüp Başkanı Elaldı, yasağın Denizlispor kulübü ile ilgisinin bulunmadığını, Valilik tarafından getirildiğini ve bunun kaldırılması için görşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Amedspor14BAŞKAN BUGÜN KAMPA GİDİYOR

Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, takımın kamp yaptığı Antelye'ya bugün gidecek ve hem teknik ekip hemde futbolcularla görüşecek. Amedspor'un bugün Kepez Belediyespor ile yapacağı hazırlık maçından sonra akşam kulüp başkanı Elaaldı'nın, oradaki yöneticiler ve teknik direktör Mesut Bakkal ile bir göreşme de yapacağı öğrenildi. 

Amedspor, hem içeride, hem dışarıda şampiyon Amedspor, hem içeride, hem dışarıda şampiyon

-435

Editör: Ferit Aslan