İlk kez Diyarbakır’da, “Eş Başkanlık” için ceza verildi İlk kez Diyarbakır’da, “Eş Başkanlık” için ceza verildi

Amedspor,  son 5 haftada oynadığı maçlarda 4 beraberlik ve 1 galibiyet alırken, Kastamonuspor ise 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Amedspor geçen hafta İnegölspor deplasmanından 0-0 berabere kalırken, en yakın takipçisi olan Kastamonuspr ise Derincespor'u 2-1 yendi. Kastamonuspor bu galibiyetin ardından puanını 31'e çıkarırken, Amedspor ise 32'ye yükseltti. Böylece aradaki puan farkı 1'e inmiş oldu. 

Puan farkının 1'e inmesi 3 Aralık Pazar günü saat 14.00'te Diyarbakır'da oynanacak ve zirveyi belirleyecek Amedspor-Kastamonuspor maçını daha da önemli hale getirdi.

KALE ARKALARINA SEYİRCİ ALINACAK

Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan lider, 33 bin kişilik stadyumu dolduracak seyircisinin oluşturacağı atmosfer ve baskıyla maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Kulüp yönetimi bu amaçla bu maçta her 2 kale arkası tribünlerinin de açılması kararını aldı. Maç biletleri batı tribün 100 Tl, doğu tribünü 50, kale arkaları ise 25 TL'den satışa çıktı.

DESTEK SKORA ETKİ EDİYOR

Teknik direktör Serdar Bozkurt Cega Medya'ya, Amedspor camiasının büyüklüğüne işaret ederek, taraftarın evlerinde oynadıkları maçlarda kendilerine büyük destek sunduğunu söyledi.

Taraftarın, maçta sunduğu desteğin futbolcuların motivasyonuna büyük katkı sunduğuna vurgu yapan Bozkurt, ''Seyircinin desteği maçta skora etki ediyor. Bu nedenle taraftarımızın diğer maçlardan daha fazla sayıda katılımla Kastamonuspor maçına gelmesini bekliyoruz. Maç boyunca sabırla oyuncularımıza destek sunmalarını istiyoruz. Onların katkısı ve futbolcularımın  sergileyeceği iyi oyunla maçtan galibiyetle ayrılan taraf olacağız.'' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın