Yeni transferleri ile evinde ikinci devrenin ilk maçında Sarıyer’i 3-1 yenen Amedspor’a, hazırlandığı Düzce deplasmanından önce kötü haber geldi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Amedspor’da, yeni transferler ile Sarıyer maçından 3 puan almanın keyfi yaşanırken, maçın en iyi adamlarından biri olan Dijlan Aydın’ın sakatlığı modelleri bozdu. 

Unknown-73

SARIYER MAÇINDA 12 KİLOMETRE KOŞTU

Sarıyer maçında sahada basmadık yer bırakmayan ve sahada kaldığı sürede 12 kilometre koşarak  arkadaşlarına 2 kilometre fark atan Dıjlan Aydın’ın, adalesinde küçük bir yırtık ve menisküsünde dejenerasyon tespit edildi. Takım ile idmana çıkmayarak tedavisine başlayan Dıjlan Aydın’ın bu hafta Düzce maçında oynaması imkansız görünüyor. 

Photo 2024 01 23 16 55 07 2Tedaviye yanıt verdiği belirtilen Amedspor’un başarılı oyuncusu Dıjlan Aydın’ın 1 hatadan sonra takım ile birlikte çalışmalara katılacağı ve bir sonraki maçta formasına kavuşması bekleniyor. 

Amedspor, hem içeride, hem dışarıda şampiyon Amedspor, hem içeride, hem dışarıda şampiyon

ERKAN SASA’DA SAKATLANDI

Düzce maçı hazırlıklarını Amedspor Şehmus Özer tesislerinde sürdüren Amedspor’da, bugünkü idmanda Erkan Sasa’da sakatlandı. Erkan Sasa’nın da tedavisine devam edilirken, Amedspor’lu futbolcuların idmanda oldukça keyifli oldukları görüldü. 

Amedspor Sasa.jpg

Editör: Ferit Aslan