TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda ilerleyen Amedspor’da, geçen hafta süresiz kadro dışı edilen kaptan Gökhan Alsan’ın takımdan uzaklaştırılmasının nedenine CEGA Medya ulaştı.

Lige çok iyi başlayan ve uzun süre na mağlup ve lider olarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Amedspor’da, son haftalarda alınan beraberlikler ve evinde rakibi Kastamonuspor’a yenilmesi üzerine yönetim harekete geçti.

Amedspor hazırlık maçı

Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi

Takımın Bolu kampına giden kulüp başkanı Aziz Elaldı ve yöneticiler, kampta futbolcularla birebir görüşerek sorunlarını dinledi. Takım ile birlikte Iğdırspor deplasmanına giden yönetim, grubun en iyi kadrosunu oluşturan takıma karşı 1 puan alarak Diyarbakır’a döndü. İşi sıkı tutan Kulüp başkanı ve yöneticiler, takımın idmanlarına da katılarak yapılan bazı eleştirilere rağmen takımın arkasında olduklarını gösterdi.

CEGA Medyanın ulaştığı kaynaklar, Kulüp başkanı Aziz Elaldı’nın takım kaptanlarını arayıp, takımdaki futbolcularla konuşmalarını, onlara moral motivasyon vermelerini istediği öğrenildi.

KAPTAN, “BURASI KREŞ Mİ? DEMİŞ

Takım kaptanı Gökhan Alsan’ın Başkan’un bu sözleri üzerine, “Burası kreş mi , ben çocuk bakıcısı mıyım” diye yanıt vermesi bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim ile görüşen Başkan Elaldı, daha öncede disiplinsiz davranışları nedeniyle Alsan’ın süresiz kadro dışı bırakma kararı aldı.

-200

KARAR AÇIKLANMADAN KENTTİ TERK ETTİ

Gökhan Alsan’ın Başkan Elaldı’nın süresiz kadro dışı bırakıldığına dair kararı açıklamadan kenti terk ettiği de ortaya çıktı. Başkan Aziz Elaldı, 12 Aralık tarihinde kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Gökhan’ın disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı açıkladığı saatlerde Alsan’ın kentti çoktan terk ettiği belirtildi.

amedspor-6AMEDSPOR 3 GÜN TUTANAK TUTTU, FEDERASYONA GÖNDERDİ

Amedspor tarafından süresiz kadro dışı bırakılan kaptan Gökhan Alsan’ın kenti terk etmesi nedeniyle takım ile idmanlara katılmadığı ve bununda 3 gün tespit edilip tutanak ile Federasyona bildirildiği öğrenildi. Kenti terk eden Alsan’ın 1 haftadır yönetim ile bir görüşme girişimi ve çabasının da olmadığı belirtildi.

Editör: Ferit Aslan