Nazmi Kahraman

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta  mücadele eden Amedspor 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00'te oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarını  Şeyhmus Özer Tesislerindeki antremanla sürdürdü.

Teknik direktör Serdar Bozkurt nezaretinde yapılan çalışmaya önceki günkü çalışmada sakatlanan sol bek Onur Karakabak katılmadı. Çalışmalarda futbolcuların hırsı ve performansı göz doldurdu.

Whatsapp Image 2023 12 18 At 09.26.06

''GALİBİYETLE KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ''

Serdar Bozkurt, son maçlarda istenilen sonuçları alamadıkları için liderliği kaybettiklerini anımsatarak, bu maçların çoğunda çok iyi oyun sergilediklerini ancak gol fırsatlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Takımların inişli çıkışlı dönemlerinin olabileceğini, alınacak bir galibiyetle tekrar galibiyet serisini yakalamak istediklerini vurgulayan Bozkurt, şöyle konuştu:

Diyarbakır’a 108 yıl sonra atanmıştı, ikinci kez yönetti Diyarbakır’a 108 yıl sonra atanmıştı, ikinci kez yönetti

''Somaspor maçı bu nedenle bizim için büyük önem taşıyor. Bugüne kadar oynadığımız maçlardan daha fazla Somaspor maçında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Seyircimizin 30 bin kişilik Diyarbakır Stadyumunu doldurup oyuncularımızı desteklemesini istiyoruz. Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu güçlü ir ekip ancak biz iyi oyun sergilerek maçı kazanmayı planladık. Somaspor maçında galibiyet alacağımız galibiyetle karabulutları dağıtığ rahatlayacağız.''

Amedspor, ligde oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 6 beraberlik sonucunda 33 puana ulaşırken, Somaspor ise 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 26 puanla  7. sırada yer alıyor.

Editör: Nazmi Kahraman