Ferit Aslan

Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor? Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor?

Amedspor’un deplasmanda karşılaşacağı Somaspor yönetimi, maç biletlerinin fiyatlarını açıklarken, taratarlarına da maça bir saat kala stadyumda olmaları çağrısı yaptı. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Amedspor, şampiyonluk turu atmak için gideceği Soma’da maçın bilet fiyatları açıklandı. Somaspor’un taraftarlardan sorumlu basın sözcüsü Suat Gündoğan, yaptığı açıklamada, İki takımın arasındaki mücadeleye çok yoğun bir ilgi ve alaka olduğunu belirterek, şöyle dedi:

Somaspor Amed Sportif Maci Bilet Fiyatlari Belli Oldu

“SADECE SOMASPOR TARAFTARINA BİLET SATIŞI OLACAK”

“Bu yüzden ve yüksek güvenlik tedbirleri sebebiyle Soma Spor taraftarlarının mağdur olmaması için siz Somalı spor severlere ve hemşerilerimize karşılaşmadan bir gün önce sadece Somalı ve Soma Spor taraftarlarına bilet satışı yapılacaktır. Kulüp yönetim kurulunun almış olduğu kararı tüm Somalı hemşerilerimize bilgilendiririz.”

Amedspor’un rakibi Somaspor’dan yapılan açıklamaya göre, kale arkası 100, maraton 200, Batı kapalı 200 ve Doğu kapalı 200 ve Kapalı alt biletleri 250 liradan satışa sunulacak. 

Somaspor Amedspor Maci Bilet Fiyatlari“MAÇ BAŞLADIKTAN SONRA BİLET SATIŞI OLMAYACAK”

Yapılan açıklamanın sonunda, “Maçtan bir saat önce tüm taraftarlarımızı stadımıza girmeleri için uyarıyoruz. Maç başladıktan sonra hiçbir şekilde bilet satışı olmayacak ve kapılar kapanacak” denildi.

Editör: Ferit Aslan