Özgür Ayaydın

Son 5 haftada oynadığı maçlardan 4 beraberlik alırken, sadece 1 maçı kazanan Amedspor, 3 Aralık Pazar günü saat 14.00'te en yakın takipçisini ağırlayacak. Lider maçı kazanıp, hem kötü gidişe son vermek hem de moral bulmak istiyor.

EN AZ GOL YİYEN İLE EN ÇOK GOL ATAN KARŞILAŞACAK

Arnavutköy Belediyesi ile 1-1 kalan, bir hafta sonra sahasında Etimesgut'u 1-0 yenen Amedspor. ardından oynadığı Erzincanspor, Fethiyespor ve İnegölspor maçlarından beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçlar dolayısıyla lider son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 7 puan toplarken, 8 puan da kaybetmiş oldu. Ligde oynadığı 14 maçın 9'unu kazanan 5'ini beraberlik ile tamamlayan Amedspor,  32 puanla liderliğini sürdürüyor.

Son 2 maçında galibiyet alan rakip Kastamonuspor ise 31 puanla Amedspor'un ardından ikinci sırada bulunuyor. 

Amedspor grupta 7 gol ile ligde en az gol yiyen, Kastamonuspor ise Erzincanspor ve İskenderunspor ile 24'şer gol ile ligin en çok gol atan takımı oldu

GOLE DÖNÜK ÇALIŞMAYA AĞIRLIK VERİLİYOR

Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı

Amedspor'un son maçlarında en büyük eksikliği girdikleri gol pozisyonlarını gole çeviremeyişi oldu.

Teknik direktör Serkan Bozkurt, son maçlarında istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, ''Çok sayıda gol pozisyonuna giriyoruz ancak son vuruşlarda iyi değiliz. Antremanlarda buna ağırlık veriyoruz.'' dedi.

Kastamonuspor'un çok güçlü bir ekip olduğunu, onların da maçı kazanmayı hedeflediğini işaret eden Bozkurt, ''Taraftarımızın tüm maçlardan daha fazla  stadı doldurup takıma destek vermesini istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Özgür Ayaydın