TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu

Ferit Aslan

Amedspor’u şampiyon yapan teknik direktör Mesut Bakkal ile yeni sezonda Amedspor ile anlaşan Ersun Yanal’ın 8 yıl birlikte çalıştıklarını biliyor muydunuz?

Amedspor’un 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek TFF Trendyol 1. Ligine çıkaran tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal ile Amedspor’un yeni sezon için anlaştığı ünlü hoca Ersun Yanal’ın 18 yıl önce birlikte çalıştıkları ortaya çıktı. 

E Rip W6 R X U A A Y H0WMesut Bakkal ve Ersun Yanal 1998 ile 2006 yılları arasında birlikte çalıştı. Ersun Yanal, Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği ve milli makımı çalıştırırken, Mesut Bakkal yardımcılığını yaptı. 

AMEDSPOR’DAN FLAŞ HOCA TRANSFERLERİ

TFF 2. Liginde yıllardır 1. Lige çıkmak için mücadele eden ancak bir türlü başaramayan, bir kaç kez de Play Off maçlarında elenen Amedspor, bu şansızlığını 11 yıl sonra Mesut Bakkal’ın liderliğinde kırmıştı. Mesut Bakkal ile şampiyon olan Amedspor, yeni sezona ise yine flaş bir hoca transferi ile başlıyor.

P H O T O 2024 06 08 10 57 40Amedspor, bütün rakiplerinin ve camiasının bile şaşırdığı bir isim olan Ersun Yanal ile yeni sezonda süper lige çıkmak için mücadele edecek. Ersun Yanal’ın hedefi, geçmişte yardımcılığını yapan Bakkal’ın birinci lige çıkardığı takımı Süper Lige çıkarmak.

Editör: Ferit Aslan