Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni

Ferit Aslan

Ligin ikinci yarısına yeni teknik direktör Mest Bakkal ile devam edecek olan şampiyonluğun en büyük adaylarından Amedspor, süresiz kadro dışı bırakılan kaptanı Gökhan Alsan’ı af edecek mi? Yanıtı haberimizde….

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta “Yükseliş sezonu” sloganı ile başlayan Amedspor, ligin ilk yarasının bitimi ile hocası Serdar Bozkurt ile yollarını ayırdı. Yıllarca süper ligde ve birinci ligde çok sayıda takımı çalıştıran tecrübeli bir isim olan Mesut Bakkal ile anlaşan Amedspor’da gözler, süresiz kadro dışı bırakılan takım kaptanı Gökhan Alsan’ın durumuna çevrildi. 

-324Tecrübeli bir futbolcu olan ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle ligin ilk yarısının bitmesine 2 hafta kala süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklanan takım kaptanı Gökhan Alsan’ın af edilmesinin gündeme geldiği öğrenildi. 

CEGA Medyanın ulaştığı kaynaklara göre, yeni teknik patron Bakkal’ın, kaptanın af edilmesini istediği, kaptan Gökhan Alsan’ın da aracılarla başkan ve yönetime haber göndererek, kadroya dahil olmak için özür dilemek istediği öğrenildi.

Ancak, yönetimin futbolculuğu konusunda hakkını teslim ettiği kaptan Gökhan Alsan’ı şimdilik kadroya dahil etmek istemediği öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan