Ferit ASLAN

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta “Yükseliş Sezonu” sloganı ile şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Amedspor’u çalıştıran Teknik Direktör Serdar bozkurt,10 yıllık kariyerinin zirvesini yaşıyor. 

PHOTO-2023-11-14-21-26-47

Sezona Aziz Elaldı Başkanlığındaki yeni yönetim tarafından sıfırdan bir takım oluşturması için göreve getirilen Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile  hem Amedspor hem de Bozkurt kariyerlerinin en parlak dönemini yaşıyor. 

F0HfP6sWcAIVs00.jpg-large

Kırmızı Grupta şimdiye kadar oynadığı 12 maçta 9 galibiyet ve 3 beraberlik alarak süper,1 ve 2’inci ligde na mağlup tek takım olarak kalan Amedspor, 30 puan topladı. Takımın bu başarısında önemli pay sahibi olan teknik patron Serdar Bozkurt için de Amedspor dönemi yaklaşık 10 yıllık Teknik Direktörlük kariyerinin zirvesi oldu. 

650x344-1683048155589

Gaziantep doğumlu olan 47 yaşındaki Bozkurt, Teknik Direktörlük kariyerine 2014 yılında Ankara Demirspor’da başladı. Sırasıyla, Çorum ve Sivas Belediyespor, Sarıyer, Bandırmaspor, Sakaryaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu ve tekrar Şanlıurfaspor’u çalıştıran Bozkurt, 3 Mayıs 2023 tarihinde Şanlıurfaspor’dan ayrıldı. 

amedspor-1-rm9d_cover

Amedspor’da, 3 Temmuz’da göreve başlayan UEFA A lisansı olan Serdar Bozkurt, 6.5 aydır yenilgi yüzü görmedi. Diyarbakır’da oynadığı bütün maçları olan Serdar Bozkurt’un takımı Amedspor, Bozkurt’un ağabeyi Ümit Bozkurt’un çalıştırdığı İskenderunspor’u da yenmeyi başardı. 

amedsporun-yeni-hocasi-belli-oldu.png

Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni Diyarbakır Park 75'te yoga şöleni

Diyarbakır’da olmaktan çok memnun olduğunu söyleyen Serdar Bozkurt, takımın bu başarıyı elde etmesinde her taleplerini karşılayan Başkan Aziz Elaldı başta olmak üzere yönetimin ve büyük camia olan Amedspor taraftarlarının da büyük payı olduğunu söyledi. 

Editör: Ferit Aslan