Ferit Aslan

Menemenspor maçından sonra Amedspor ile yolları ayrılan teknik direktör Serdar Bozkurt ile Amedspor’un anlaştığı Mesut Bakkal’ın bugün Diyarbakır’a geleceği öğrenildi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, ilk yarının bitmesi ile teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayırmıştı. Ankara’da yeni hoca arayışını sürdüren Amedspor, süper ligin tecrübeli ismi Mesut bakkal ile anlaşmıştı. Kamuoyunun CEGA Medya’dan duyduğu transfer gelişmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı"ÇAY KOY BREMİN YENİDEN BAŞLIYORUZ"

Amedspor Kulüp başkanı Aziz Elaldı, bugün sosyal medya hesabından, “Çay koy bremin yeniden başlıyoruz” mesajı paylaşırken, Amedspor’un eski ve yeni teknik patronlarının bugün kentte geleceği öğrenildi. 

-293Menemenspor maçından sonra kulüp ile yolları ayrılan ve Ankara’ya ailesinin yanına giden Amedspor’un eski hocası Serdar Bozkurt’un sözleşmesinin feshi için bugün Diyarbakır’a geleceği belirtildi. Amedspor’un dün uzun görüşmeler sonucu ikna ettiği Mesut Bakkal’ın ise sözleşme imzalamak için bu akşam kentte geleceği öğrenildi. 

Amedspor’dan sonra finalde de bir ilki yaşayabilirler Amedspor’dan sonra finalde de bir ilki yaşayabilirler

CUMA GÜNÜ SÖZLEŞME İMZALANACAK

Amedspor5Amedspor’un yeni teknik patronu Mesut Bakkal ile Cuma günü kulüp binasında sözleşme imzalanması beklenirken, yeni teknik direktörün Amedspor’u yakından takip ettiği, Amedspor camiasından çok etkilendiği ve takımdaki futbolcuları çok iyi tanıdığı belirtildi. Mesut Bakkal ile yeni bir başlangıç yapan Amedspor’un 4-5 transfer yapacağı da öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan