Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesinin AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yardımcısı ve bir personelin tutuklanması, kendisinin de yurt dışı yasağı almasına neden olan rüşvet soruşturması için AK Parti Genel Merkezine çağrıldı. 

Bağlar Belediyesi’ndeki rüşvet soruşturmasında yeni detaylar Bağlar Belediyesi’ndeki rüşvet soruşturmasında yeni detaylar

Diyarbakır’da, Haziran ayında startı verilen rüşvet soruşturmasında yapılan suçüstü ile İmar şubesinde çalışın bir personel ve belediye başkan yardımcısı tutuklanmış, başkan Hüseyin Beyoğlu ise ifadesi alındıktan sonra yurt dışı çıkış yasağı almıştı.  

huseyin-beyoglu-kimdir-diyarbakir-baglar-belediye-baskani-kim-hangi-parti

CEGA Medyanın edindiği bilgilere göre, AK Partili Beyoğlu, yaşanan bu olaydan sonra dün Ankara’ya çağrıldı ve gidip AK Parti Genel Merkezinde ilgili yetkililerle görüştü. 

Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı

“Rüşvet soruşturmasında” Başkanın da ifadesi alındı “Rüşvet soruşturmasında” Başkanın da ifadesi alındı

Diyarbakır’a dönen Hüseyin Beyoğlu, bugün makamında kabul ettiği AK Partili Bağlar Belediye Meclis üyelerine Ankara’da yaptığı görüşmeler ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. 

huseyin-beyoglu-nun-aci-gunu1631536852

Beyoğlu’nun meclis üyelerine, “Ankara’da gidip durumu anlattım. Yaşanan konunun benimle bir ilgisinin bulunmadığını ve yargı sürecinin başladığını ve bunun sonucunu beklemek gerektiğini ifade ettim” dediği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan