Mahkeme Haberleri

mahkeme haberleri ve güncel mahkeme gelişmeleri, mahkeme ile ilgili tüm video, mahkeme fotoğrafları ve mahkeme haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Ankara'da görülmekte olan ve aralarında Selahattin Demirtaş'ın da tutuklu bulunduğu Kobani davasında mahkeme kararını açıkladı.

Genel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mahkemelerde ihtisaslaşmanın sağlanması, vatandaşların adalet hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması ve yargılamaların makul sürede sonuçlanması amacıyla 124 yeni...

DÜNYA

13 yaşındaki kız çocuğunu istismar edip katleden Kürt mülteci, ücretsiz çay ile Newroz kutlamasında tespit edilince olay mahkemelik oldu.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanı iken, 2016 yılında tutuklanan Gültan Kışanak’ın 7 yıllık azami tutukluluk sürecini tamamlaması ile ilgili mahkeme...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, yüzlerce kişinin faaliyetlerinden dolayı yargılandığı Demokratik Toplum Kongresi (DTK) ile ilgili Mahkeme çok önemli bir karar verdi.

Magazin

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan oğlu Ahmet Tatlı’yı Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullandığı için mahkemeye verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da görevden uzaklaştırılarak yerine kayyım atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’nın yeniden yargılanmasında mahkeme aynı kararı verdi. 

DİYARBAKIR

Daha çok mahkemelerde yaygın olarak kullanılan ''Termin'' kelimesininm ne anlama geldiğini biliyormusunuz?

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da 1951 yılında yapılan ve Ortadoğu ve Balkanların en büyük sinema salonu olan Dilan Sinemasının geleceğine mahkemeler karar verecek.

Özel Haber