Geçtiğimiz hafta Spor Toto Kırmızı Grup 25. maçlar sonunda, Amedspor 77 gün önce devrettiği liderliğini geri kazandı.

Henüz 4 maç önceki Aksaray beraberliği sonrası yönetime hakaret boyutlarına varan eleştirilerde bulunan taraftarların sayıları hiç de az değilken, 18 gündeki bu siyahla beyaz kadar keskin değişim, aslında Amedspor’un yıllardır değişmeyen sportif pozisyonunun en büyük sebebi.

Tek maç, tek skor ile yönetimini de sporcusunu da göklere çıkarabilen ve yine tek maç ve tek skor ile göklere çıkardıklarını ıslıklayabilen, sayıları azımsanmayacak bir topluluk var.

Birinci devrede son 7 haftaya girildiğinde uyarmıştım, tekrar uyarayım..;

25.Hafta sonunda Amedspor maç fazlasıyla lider. Hepimizin umudu, temennisi, dileği 36.haftayı da lider tamamlayıp, şampiyonluk ipini göğüslemek. Bu yolda Amedspor’un puan cetvelindeki yeri belirli aralıklarla değişebilir. Hatta lig sonunda şampiyon da olamayabiliriz. Bunların hepsi, futbolda var. Önemli olan 36.Hafta sonunda bizi biz yapan değerlerimizi yitirmememiz ve bize hizmet eden gönüllüleri kırmadan, çalıştıklarına pişman ettirmeden, onların desteklerini kaybetmeden, hangi ligde olursak olalım bir sonraki sezona el ele kol kola girmeye yüzümüz olsun.

Yine yüksek bonservis bedeli ile takıma katılan yeni santrafor Yakal Taylan’ın çabası, özverisi ve hareketliliğini beğendim. Bu sezon sağlanan rekor bütçe bile, yönetimi tek başına alkışlamak ve kutlamak için yeterli.

Devre arası takıma dahil edilen yeni transferlerin de katkılarıyla, Amedspor duruşuna yakışır, sezon boyu başımızı öne eğdirmeyecekleri, terlerinin son damlalarına kadar formalarını ıslatacakları, tribünleri doldurarak şehirde sinerjik bir heyecan yaratacakları, onurlu bir sezon olsun…

Son zamanlarda bunların çoğundan yoksun sezonlar geçirdiğimiz için, Benim için başarının en büyük kriterleri bunlardır…