2. Lig Beyaz Grup’ta son 9 haftaya Isparta galibiyeti ile lider giren Amedspor’da keyifler yerinde.

Geldiği günden beri en ciddi sınavını son maçta Isparta deplasmanında veren Sayın Mesut Bakkal, taraftarına güven aşıladı. 2 şık gol ve rakibine ciddi pozisyon vermeden, zor bir deplasmandan, net bir galibiyet ile dönen Amedspor, önümüzdeki Pazar kendi evinde oynayacağı Arnavutköy maçına hazırlanıyor.

Fikstürde şimdilik kısmen kolay müsabakalara çıkacak olan Amedspor’un Iğdır, Kastamonu, Menemen ve Soma gibi müsabakalara daha rahat bir kafa ile çıkabilmesi için önümüzdeki 5 maçta puan kaybetmemesi gerekiyor.

Arnavutköy Bel.
Etimesgut Bel. (D)
24 Erzincan
Fethiyespor (D)
İnegölspor

An itibari ile bütçe, kadro ve performans olarak takımda bir düşüş olmaz ise, bu 5 müsabakayı da kazanabilecek güce sahip bir Amedspor var.

Burada en büyük ve en zor iş yönetime düşüyor. Futbolcuların içeride biriken maç başı ücretlerini karşılayabilirlerse, futbolcuların performansında düşüş olacağını sanmıyorum. Lakin eğer maddi kaynak yaratılamaz ve ileriki haftalarda futbolculara olan maç başı borçları daha fazla birikirse, takım içinde performans ve sinerjik düşüşler görebiliriz.

Bugüne kadar üzerine düşeni fazlasıyla yapan yönetimin, bundan sonra da üzerine düşeni yapacağını ümit ediyoruz.

Artan taraftar sayısı ve heyecan ile 28.maçına çıkacak olan Amedspor’un, kendi evinde yine en az 25bin taraftarı önünde, güzel futbol ve bol skor ile gruptaki liderliğini koruyacağını tahmin ediyorum.

Bundan sonraki 9 maçın herbirinin, içeride dışarıda farketmeksizin, final havasında geçmesini beklediğimiz Amedspor’a başarılar diliyoruz…