Sahasında Iğdır FK’ya 2-0 mağlup olan Amedspor taraftarlarını üzdü, hayal kırklığına uğrattı.

Sahasında Iğdır FK’ya 2-0 mağlup olan Amedspor taraftarlarını üzdü, hayal kırklığına uğrattı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider durumdaki Amedspor,  sahasında Iğdır FK’yı ağırladı. Yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecekti. Ama olmadı. Fırsatı tepti ve  şampiyonluğu zora soktu.    

Amed Siddik Yazisi

2 Milyonluk Diyarbakır halkı başta olmak üzere, çevre illerden, ilçelerden gelen onbinlerce taraftar türbinleri doldurdu. Stadyuma giremeyenler kent meydanında kurulan dev ekranda maçı izledi… 

30-40  bin kişinin tribünleri doldurdu. Adeta karnaval havasının estiği maçta, ne yazık ki Amedspor  Iğdır FK’ya 2-0 mağlup oldu.

Amedspor 77 puanda kalırken, Iğdır FK puanını 68'e çıkardı. İkinci sıradaki Kastamnuspor ise deplasmanda Karamanspor'u 3-0 yenmesi sonrası puanını 74'e yükseltti. Amedspor ile Kastamonuspor arasındaki puan farkı üçe düştü. 

Artık Kastamonu maçı Amedspor için son adım olacak. Amedspor son adımı atmak zorunda. Hedefimiz her zaman aynı. Şampiyonluk bizimdir diyor taraftarlar. İşte bu şampiyonluk mottosuyla, taraftarlarla birlikte Kastamonu maçını kazanmak zorundadır Amedspor..

. Kim oynarsa, kim sahaya çıkarsa çıksın, herkesin amacı kazanmak. Ya herro ya merro…

MAÇ İZMİR'DE Mİ OYNANACAK

Kastamonuspor-Amedspor  maçının İzmir Alsancak’ta bulunan Mustafa Denizli Stadında oynanması için İzmir’de  Diyarbakırlı bir iş insanının  devrede olduğu belirtiliyor... 

Maçın İzmir’de olması için çabalar var. Orada olması daha güvenlikli olur diye düşünüyorum.

Stad : İzmir- Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu
Seyirci Kapasitesi : 15000

Maç nerde olursa olsun, sporun bir centilmenlik oyunu olduğunu, Dostluk, kardeşlik  oyunu olduğunu, seyrinde keyif alarak hoşça vakit geçirmek olduğunu unutmamak gerekir.

Kastamonuspor taraftarları Amedspor taraftarlarını en iyi şekilde misafir edeceklerine inanıyor ve temenni ediyorum. Maçın sonucu ne olursa olsun, centilmenliği elden bırakmamak gerekir. Dostluğun  devam etmesi son derece önemlidir.