YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Büyük işler küçük başlangıçlarla olur. iyi bir başlangıç yapmak başarının yarısı demektir. Uzun yıllardır bu mesleği sürdüren bizler de ortak kararla, ilk adımımızı attık.

''Yeni başlangıç, yeni umutlar'' diyerek, deyim yerindeyse bir ömür verdiğimiz gazetecilik mesleğini; ''cermikgazetesi.com'' adlı internet haber sitesinde sürdürmeyi kararlaştırdık.

Gazetecilik mesleği zordur ve zorlu bir yolculuğa çıktığımızın da farkındayız. Doğru, tarafsız ve ilkeli gazetecilik mesleğini, bugüne kadar nasıl alnımızın akıyla yaptıysak, bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle sürdüreceğiz. 
Herkese eşit mesafede mesleği layıkıyla, olması gerektiği gibi yapacağımıza inancım tamdır.

Ancak, bu zorlu yolculuğun da, siz değerli Diyarbakırlıların vereceği destekle aşılacağına inanıyoruz. Bizim için en büyük güç sizsiniz. ''cermikgazetesi.com''adlı haber  sitemizi sık sık ziyaret ederek, bizlere en büyük desteği ve gücü vermiş olacaksınız.

''cermikgazetesi.com'' internet haber sitemizde; ağırlıklı olarak Diyarbakır, Güneydoğu ve Doğu'dan haberler, fotoğraf, görüntü, canlı yayınlar, sıcak gelişmeler, yer alacak.

Binlerce yıllık tarihe sahip olan, Amid, Omid, Emit, Amida Kara Amid, Kara Hamid, Diyar-ı Bekir, Diyarbekir ve en son olarak Diyarbakır adını alan kadim kentin sesi, ''cermikgazetesi.com'' ile duyurulacak.

İyi bir başlangıç yaptığımıza inanıyorum.